PNL si UNPR vor sa il dea jos pe Tariceanu din fruntea Senatului

de Roxana Preda Publicat la: 29.03.2016 14:24 Ultima actualizare: 29.03.2016 14:55

PNL initiaza un demers cu UNPR pentru a-l schimba pe presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti, copresedintele PNL Alina Gorghiu, afirmand ca liderul de grup a fost mandatat sa stranga semnaturile necesare.

“Este un demers de bun simt pe care PNL il demareaza inca de aceasta saptamana. Trebuie strans un anumit numar de semnaturi. (a??) Liderul de grup a fost deja mandatat sa stranga semnaturile necsare”, a declarat copresedintele PNL, afirmand ca Tariceanu “nu indeplineste nici pe departe standardele pe care ar trebui sa le indeplineasca un presedinte al Senatului”.
Gorghiu a precizat cã “cei care au expus in spatiul public dorinta de a se ralia acestui demers sunt cei de la UNPR”. “Am mai discutat informal cu unii, altii din acest partid care si-a schimbat conducerea si pare a incerca o noua cale cel putin la capitolul imagine”, a mai afirmat copresedintele PNL.

Potrivit articolului 30 din Regulamentul Senatului, revocarea din functie a presedintelui Senatului poate fi propusa la cererea a minimum o treime din numarul total al senatorilor, in cel putin una dintre urmatoarele …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *