PNL solicita sesiune extraordinara pentru audierea ministrului de Finante si prezentarea raportului Avocatului Poporului

“PNL a depus astazi (vineri – n.r) trei solicitari la conducerea Parlamentului Romaniei.PNL solicita conducerii Camerei Deputatilor convocarea unei sesiuni extraordinare pentru audierea ministrului de Finante. In plus, PNL solicita ca, odata convocata sesiune extraordinara, sa fie prezentat raportul Avocatului Poporului cu privire la constitutionalitatea OG 4/2017 si numit un nou Consiliu de Administratie la SRR”, a anuntat Turcan, intr-o conferinta de presa.
Aceasta sustine ca ministrul trebuie “sa explice in fata Parlamentului dezastrul aratat de executia bugetara si sa prezinte principiile si prioritatile dupa care se va face rectificarea bugetara din luna august”.
“Rectificarea bugetara devine extrem de important pentru ca sa corecteze pe fond cursul politicilor fiscal-bugetare imprimat de guvernarile Dragnea I si II, un curs vizibil nociv pentru economia si finantele Romaniei”, a mai declarat Raluca Turdan.
Potrivit acesteia, “greselile trebuie indreptate, prin masuri urgente si eficiente”.
“In acest moment, in niciun minister nu se mai fac investitii majore de teama ca, din aceasta toamna, nu vor mai fi bani pentru salarii. Premierul Tudose a recunoscut ca executia bugetara “nu este foarte buna” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *