Ponta ii raspunde lui Basescu: “Eu ma voi duce la Consiliul European. Scandalul o sa se termine”

de Sorina Ionasc Postat la: 13.06.2012 20:15 Ultima actualizare: 13.06.2012 20:35

Premierul Victor Ponta sustine ca el va merge la Consiliul European pe 28 iunie si ca a primit o invitatie in acest sens.
Intrebat si de posibilitatea ca Traian Basescu sa fie suspendat, in urma deciziei Comisiei Juridice de astazi referitoare la hotararile Parlamentului care nu vor mai putea fi contestate la CCR, premierul a adaugat ca discutiile in contradictoriu se vor incheia.”Suspendarea nu e o tema ridicola, este foarte serioasa. Sunt convins ca nu se va ajunge la suspendarea presedintelui, cel putin nu din motivul reprezentarii la Consiliul European, pentru ca eu voi merge la Consiliul European pe 28 iunie si atunci scandalul se va termina”, a declarat Ponta, amintind ca el deja a primit invitatia oficiala din partea forului european si nu va renunta.
Totodata, primul ministru al Romaniei i-a atras atentia presedintelui pentru ca nu a analizat bine situatia. “Presedintele este intr-o eroare evidenta. Nu contesta nimeni atributiile presedintelui, toti au dreptul de participare la Consiliul European. Dar daca Traian Basescu se uita pe lista de participare, o sa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *