Ponta ii spune NU lui Antonescu. Premierul nu este de acord cu numirea lui Nini Sapunaru la Transporturi

de Alexandru Moise – Mediafax Publicat la: 23.08.2013 14:05 Ultima actualizare: 23.08.2013 14:45

Premierul Victor Ponta nu este de acord cu propunerea ca Nini Sapunaru sa preia postul de ministru al Transporturilor si i-a cerut presedintelui PNL, Crin Antonescu, o alta nominalizare pentru acest portofoliu, au declarat agentiei MEDIAFAX surse politice.
“Premierul a transmis presedintelui PNL ca nu este de acord ca Nini Sapunaru sa preia functia de ministru al Transporturilor si a cerut o alta nominalizare”, au declarat sursele citate.

Deputatul PNL Nini Sapunaru a declarat, joi seara, ca a fost sunat si intrebat daca accepta propunerea presedintelui PNL, Crin Antonescu, catre forurile de conducere ale partidului, de a prelua postul de ministru al Transporturilor, spunand ca a fost de acord si ca a fost autorizat sa anunte acest lucru.
Propunerea lui Crin Antonescu i-a luat prin surprindere pe pesedisti, surse din partidul lui Victor Ponta declarand joi seara pentru gandul ca “Sapunaru nu este cea mai buna solutie”. Nici modalitatea de anuntare a candidatului nu le-a picat bine pesedistilor.
Intrebat joi seara despre aceasta propunere, premierul Victor Ponta – prezent si el la un post TV – nu a dorit sa comenteze informatia. “Voi discuta cu colegii din PNL”, a spus …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *