Ponta nu crede in plangerea penala a lui Videanu.

Premierul Victor Ponta a declarat vineri seara ca nu crede ca este reala amenintarea lui Adriean Videanu ca-i va face plangere penala, comentand ca democrat-liberalul “fuge ca dracu de tamaie” de “vreun parchet sau tribunal”.
“Asta cu plangerea penala a domnului Videanu nu cred ca este adevarata, ca el a mai zis de vreo zece ori ca depune plangere penala si n-a depus. Stiti ce cred depsre domnul Videanu? Cred ca n-o sa calce in viata lui, de buna voie, pe la vreun parchet sau tribunal ca fuge ca dracu de tamaie”, a comentat Ponta, potritiv realitatea.net.
?Democrat-liberalul Adriean Videanu a declarat ieri ca il va da in judecata pe Victor Ponta pentru calomnie deoarece primul ministru ,,jigneste fara niciun fel de dovada” , explicand ca in perioada in care el a fost ministru al Economiei nu s-a incheiat niciun contract ,,cu baietii destepti”.
?,,Primul ministru Victor Ponta, de o maniera ce tine de nivelul cultural si intelectual al domniei sale, calomniaza si jigneste fara niciun fel de dovada, motiv pentru care astazi am luat decizia sa il dau in judecata pentru calomnie” , a spus el.
?Videanu a adaugat ca el nu stie de existenta vreunui dosar la DNA pe numele lui. ,,Am …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *