Ponta si Dragnea se intalnesc cu primarii de comune sa le inabuse protestul: “Incercam sa gasim o rezolvare”

de Anca SIMINA Publicat la: 05.09.2013 12:58 Ultima actualizare: 05.09.2013 13:18

Dupa protestul inaintat in urma cu doua saptamani Guvernului, in care reclamau de la lipsa banilor in teritoriu pana la incompatibilitatile pe care le vor partial eliminate din legea ANI, reprezentantii celor 2.800 de primari de comune din Romania, majoritatea covarsitoare apartinand USL, se intalnesc astazi cu vicepremierul Liviu Dragnea. La discutii este asteptat si premierul Victor Ponta, cu toate ca intalnirea nu figureaza in programul sau oficial.
“La ora 17.00 am o intalnire cu Asociatia Comunelor la care e asteptat si primul-minstru cand vine de la Calarasi. Asociatia Comunelor a facut un protest, am avut discutii cu ei, azi luam toate revendicarile lor si incercam sa gasim o rezolvare”, a anuntat Dragnea la iesirea de la o audiere la DNA.

Asa cum a relatat gandul, Asociatia Comunelor din Romania (ACoR) a realizat recent cel mai dur rechizitoriu impotriva guvernarii Ponta, concluzia fiind ca, dupa 15 luni de guvernare, a”deziluzia este generala”. Cei din ACoR au adoptat un document intitulat a”Protest fata de masurile luate de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *