Ponta, atac la Blaga si la MRU: Vorbesc ca niste golani, ca niste derbedei

de Deprtamentul Corespondenti Postat la: 21.07.2012 21:24 Ultima actualizare: 21.07.2012 21:31

sursa foto Mediafax / Octav Ganea, Victor Ciupuliga
Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la Sibiu, ca spera ca adversarii sai politici sa aiba limite care sa nu fie depasite, spunand ca Vasile Blaga i-a atacat familia si ca atat acesta, cat si Mihai Razvan Ungureanu au ajuns sa vorbeasca precum Traian Basescu, “ca un golan, un derbedeu”.Victor Ponta a spus, intr-o conferinta de presa, ca limita in ceea ce priveste atacurile politice a fost depasita de Vasile Blaga, dar si de Mihai Razvan Ungureanu, “cel frumos si elegant”, care a ajuns sa vorbeasca precum Traian Basescu, ca “un golan, un derbedeu”, transmite corespondentul MEDIAFAX.”Eu speram ca exista o limita in ceea ce priveste atacurile politice si ca acea limita nu va fi depasita. Am vazut astazi la un miting cum Vasile Blaga a ajuns sa imi atace familia, sa vorbeasca despre sotia, despre copiii mei. Inseamna foarte clar ca cei care stau prea aproape de Traian Basescu devin ca Traian Basescu si este un semn ingrozitor. Uitati-va la Mihai Razvan Ungureanu cel frumos, elegant, vorbeste exact ca Basescu, ca un golan, ca un derbedeu. E foarte clar ca cine sta langa Basescu ajunge ca Basescu. Sursa raului este Traian Basescu si cat timp nu scoatem sursa raului si alti oameni se vor comporta exact ca Basescu”, a declarat premierul.
Ponta a spus ca nu s-a gandit ca Blaga il va jigni deoarece este prieten bun cu ginerele acestuia si chiar a fost la nunta fiicei sale. “Sa ajungi sa insulti, sa te iei de familiile adversarilor politici… Numai Basescu poate face asa ceva. Si cand il vad pe Blaga sau pe Ungureanu facand la fel, imi dau seama ce influenta negativa poate sa aiba Traian Basescu asupra oamenilor”, a mai afirmat Ponta.
El a spus ca isi doreste sa ramana normal si sa nu vorbeasca decat despre adversitati politice, si nu despre familiile adversarilor. “Eu vreau sa pot sa raman normal sa nu vorbesc decat despre adversitati politice, nu de familia cuiva, sa nu folosesc termeni ca aceia cu care catalogheaza Basescu: paiate, maimute. Daca asa trebuie sa vorbeasca un presedinte european, inseamna ca eu am cu totul si cu totul alta notiune despre ceea ce inseamna presedinte si Europa. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *