Ponta, despre disputa cu Basescu: Nivelul de conflict la care s-a ajuns este inacceptabil

de Pacala Dana – Mediafax, Vasile Magradean Publicat la: 17.04.2014 15:06 Ultima actualizare: 17.04.2014 15:07

Premierul Victor Ponta spune ca nu mai vrea sa puna “gaz pe foc” in conflictul cu seful statului intrucat nivelul “la care s-a ajuns in ultimele zile este inacceptabil”, adaugand ca “ce va face presedintele cu canistra dupa dansul e o problema care il priveste”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, joi, la Campia Turzii, cum comenteaza faptul ca parlamentari au semnat plangerea penala a Gabrielei Vranceanu-Firea impotriva presedintelui Traian Basescu.
“Sunt convins ca justitia se va pronunta si va face dreptate si sunt convins ca nivelul de conflict la care s-a ajuns in ultimele zile este inacceptabil. Eu, cel putin, nu doar ca nu mai pun gaz pe foc, ci, dimpotriva, incerc sa pun cat mai multa apa posibil. Ce va face presedintele cu canistra dupa dansul e deja o problema care il priveste, dar eu nu voi mai raspunde la asa ceva”, a afirmat Ponta.

El a spus ca pana in 16 noiembrie Romania va fi o tara tulburata, dar dupa acea data vrea ca tara sa fie una “mai linistita, mult mai civilizata, mai normala, semnalul venind de la cei care conduc tara”.
Premierul Victor Ponta a participat, joi, la Baza 71 Aeriana din Campia Turzii, la ceremonia de inchidere a exercitiului militar Dacian Viper 2014.
Senatoarea PSD Gabriela Firea a reactionat, luni, la afirmatiile presedintelui Traian Basescu la adresa ei, afirmand ca asteapta cu interes reactiile institutiilor si ale ambasadelor statelor democratice fata de acest “act flagrant de intimidare a unui senator”.
Firea preciza, intr-o postare pe Facebook, ca presedintele Traian Basescu i-a transmis, duminica seara, intr-o emisiune televizata, “un mesaj fara niciun echivoc” legat de activitatea ei in Comisia Calarasi.
Referindu-se la senatorul PSD Gabriela Firea, presedintele a spus ca si acum poate spune ca aceasta este “o buna jurnalista, dar este catastrofala ca …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *