Ponta, dupa ce presedintele a respins Codul Fiscal: O decizie luata in afara Romaniei. Nici macar Traian Basescu nu ar fi facut vreodata asta

de Mihaela STOICA Publicat la: 17.07.2015 13:04 Ultima actualizare: 17.07.2015 13:41

Premierul Victor Ponta a criticat decizia presedintelui Klaus Iohannis de a retrimite in Parlament Codul Fiscal, afirmand ca are drept scop doar de a bloca activitatea economica si sociala a tarii.

Presedintele Klaus Iohannis a respins noul Cod Fiscal si l-a retrimis Parlamentului spre reexaminare, invocand faptul ca actul normativ poate fi pus in aplicare numai dupa o “riguroasa analiza” a implicatiilor asupra bugetului consolidat.
Replica premierului Victor Ponta a venit imediat pe Facebook: “Decizia Domnului Klaus Iohannis de a respinge noul Cod Fiscal (agreat si laudat de mediul de afaceri, votat in unanimitate de Parlament, asteptat de societatea romaneasca in ansamblu nu doar pentru ca readuce cota de TVA la 19% ci pentru ca garanteaza dezvoltarea economica si sociala a tarii) are doar doua posibile explicatii :

1- este o decizie pur politica de blocare a activitatii economice a Guvernului si a tarii cu orice cost (ceea ce facea si Traian Basescu indiferent la consecintele negative).2 – este o decizie luata in afara Romaniei si impotriva intereselor Romaniei pe care Dl Iohannis trebuie sa o aplice cu orice risc (ceea ce nici macar Traian Basescu nu ar fi facut vreodata)!”, se arata in postarea lui Victor Ponta.
In continuare, premierul Ponta afirma ca pentru romani este “cea mai proasta veste posibila (iar pentru cei care au votat in Noiembrie cel mai clar semn ca au fost inselati)”.
“Vestea buna este ca azi putem consemna finalul oricarei iluzii despre noul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *