Ponta: Nu voi vota in cazul arestarii deputatului Florin Popescu

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a declarat ca nu va participa, in calitate de parlamentar, la votul din plen legat de cererea justitiei de arestare preventiva a deputatului Florin Popescu si nici nu va exista o dispozitie pentru parlamentarii PSD, fiecare urmand sa voteze asa cum crede, relateaza?Mediafax.
“Nu o sa ma duc sa le spun cum sa voteze. Nici nu vreau, ca prim-ministru, sa ma apuc sa citesc cereri de arestare, nu am facut-o la nimeni altcineva. Nu particip la vot, nu am participat nici la celelalte voturi. Nu se va da o dispozitie politica, este un vot de persoana si fiecare voteaza cum crede, pentru ca atat timp cat justitia nu este in niciun fel impiedicata, domnul acesta poate fi trimis in instanta… Daca trebuie sau nu arestat, lasarea in libertate, daca prezinta pericol pentru ordinea publica, vor decide cei de la comisia juridica. Nu cunosc, nu ma uit pe doar si nici nu ar fi normal sa ma uit”, a spus Ponta la Romania TV.
Procurorul general Tiberiu Nitu i-a transmis, miercuri, ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc, referatul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), pentru a solicita incuviintarea arestarii preventive a deputatului Florin Popescu – acuzat ca ar fi cerut mita in …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *