Ponta, pentru Gandul: “Diaconu are sanse sa fie primul cu adevarat europarlamentar independent”

de Cristian ANDREI Publicat la: 09.04.2014 20:16 Ultima actualizare: 09.04.2014 20:16

Dupa ce a sustinut candidatura lui Mircea Diaconu ca independent la alegerile europarlamentare, premierul Victor Ponta a declarat pentru gandul ca decizia instantei de a-i permite sa candideze “il bucura”, Diaconu avand sanse sa fie “primul europarlamentar cu adevarat independent”. Diaconu a precizat ca au existat presiuni in acest dosar, invocandu-se raportul MCV.

Premierul Victor Ponta a declarat pentru gandul ca “se bucura de decizia justitiei”, care a decis astazi ca fostul senator PNL poate candida la alegerile europarlamentare ca independent.
“Ma bucur ca justitia a decis asa, ii urez succes si cred sincer ca are sanse sa fie primul cu adevarat europarlamentar independent”, a spus pentru gandul Victor Ponta, facand aluzie la mandatul castigat de Elena Basescu in 2009, tot in calitate de candidat independent la europarlamentare.

Mircea Diaconu si-a dat demisia din PNL, dupa ce conducerea partidului a decis sa nu-l includa pe lista pentru europarlamentare si a decis sa candideze independent. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *