Posta Romana cumpara masini de 12,5 milioane de lei

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Posta Romana va cumpara 180 de autoutilitare, dupa ce a semnat doua contracte in valoare de 12.5 milioane de lei, cu Renault Commercial Roumanie si Ford Romania, informeaza News.ro.
?Compania precizeaza ca, in conditiile in care piata va mentine trendul de crestere, este prevazuta, in bugetul pentru anul 2018, inca o achizitie de 250 de autoutilitare de capacitate mica si medie.
„Suplimentarea parcului auto va eficientiza, astfel, activitatea companiei prin corelarea capacitatii autovehiculelor cu volumul de trimiteri”, a anuntat Posta Romana.
Astfel, in urma contractelor pe care le-a semnat cu Renault si Ford, flota auto a companiei se va mari cu 100 de autoutilitare de capacitate mica si 80 de autoutilitare de capacitate? medie, toate echipate cu motoare diesel, norma de poluare Euro 6. Masinile?vor fi cumparate in leasing financiar, care se va desfasura pe o perioada de patru ani si vor fi livrate, de cele doua companii, in termen de 90 de zile de la data semnarii contractelor.
„Semnarea acestor contracte va avea un impact direct si imediat in cresterea calitatii serviciilor oferite de Posta Romana si, implicit, in cresterea veniturilor companiei. Vom eficientiza mult fluxul de trimiteri prin corelarea capacitatii autovehiculelor cu volumul lor, si, nu in ultimul rand, vom reduce impactul pe mediu …

spot_imgspot_img