RETETA ZILEI: Placinta cu spanac, ciuperci si branza feta

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Ingrediente
250 g ciuperci
1 catel de usturoi, pisat
300 g spanac
4 oua
230 ml lapte
70 g branza feta
parmezan ras, dupa gust
cascaval ras, dupa gust
sare
piper
Mod de preparare
Preincalzesti cuptorul la 176 grade C. Speli bine spanacul si il usuci. Feliezi ciupercile. Intr-o tigaie, sotezi ciupercile cu usturoiul, 5-7 minute. Condimentezi cu sare si piper, dupa gust. Asezi spanacul intr-o tava de placinta. Adaugi ciupercile cu usturoi, apoi branza maruntita.
Intr-un bol, bati ouale cu laptele si parmezan. Condimentezi, dupa gust. Torni amestecul in tava. Presari cascaval deasupra. Dai la cuptor 45-55 de minute sau pana se rumeneste usor. Servesti imediat.
Afla cum se face placinta cu prune si …

spot_imgspot_img