Pranz rapid si gustos: Quitatta

Quitatta cu branza feta, ceapa, bacon si ierburi aromatice este delicioasa si se pregateste in aproximativ 40 de minute, potrivit retetei sugerate de recipe.com.
Ingrediente
– doua fasii de bacon, maruntite
– o ceapa mica, taiata in jumatate si feliata
– un dovlecel mic, taiat in cubulete
– o lingura cu arpagic maruntit
– o lingura cu patrunjel
– o lingura cu cimbru
– sase oua, batute
– 200 ml de lapte
– un praf de sare
– un praf de piper
– 90 g de branza feta
– ulei pentru tava
Mod de pregatire
Se preincalzeste cuptorul la 170 de grade Celsius.
Intr-o tigaie medie, se prajeste baconul, la temperatura medie, pentru aproximativ trei minute, pana cand devine crocant. Apoi, se adauga ceapa si se lasa la prajit timp de zece minute, amestecand des.
Dupa aceea, se adauga dovlecelul si se lasa pe foc pentru cinci minute, pana cand se inmoaie.
Apoi, se adauga arpagicul, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *