SECRETUL Simonei Halep: “”Nu sunt inalta, nu am muschi, puterea mea vine din alta parte””

Publicat la: 10.09.2015 09:14 Ultima actualizare: 10.09.2015 10:28

Jucatoarea Simona Halep le-a explicat, miercuri, jurnalistilor la conferinta de presa sustinuta in limba engleza, dupa calificarea in semifinalele US Open, ca nu este inalta si nici nu are muschi solizi, astfel ca puterea ei vine din interior, transmite corespondentul MEDIAFAX la New York.

“Taria mea vine din interior”, a declarat, miercuri, Simona Halep, intrebata fiind de presa internationala de unde are atata putere, tinand cont de loviturile imparabile din meciul cu Victoria Azarenka.
“Cred ca imi vine mai multa putere din interiorul meu in timpul jocului. Nu sunt foarte puternica fizic. Dupa cum vedeti, nu am muschi solizi. Nu sunt inalta. Am putere inlauntrul meu. Lupt. Totdeauna este ca o mare provocare pentru mine, fiecare punct este o provocare. Asa ca fac tot ce pot. Alerg dupa fiecare minge si asta cred ca ma face sa fiu mai puternica in acest moment”, a continuat ea.

Intrebata cum a dobandit acea putere, ea a spus: “Vine in mod natural, dinlauntrul meu. Nu am muncit eu s-o dobandesc. Poate parintii mei mi-au dat-o. E asa, dobandita natural.”
Ea a explicat in continuare ca taria interioara ii da incredere sa joace si sa castige, fiind un circuit care trece prin mental.
“Ma simt tare cand intru pe teren. Cand am venit la acest turneu – dupa doua rezultate bune – am simtit ca am destula putere sa castig meciuri aici. Am simtit ca am sansa mea la acest turneu si nu pot sa accept sa pierd. Cum a fost cu Lisicki: a fost un meci extraordinar, iar in al doilea set, cand era 5-5, mi-am spus “nu pot sa pierd”. Asa ca am luptat si mi-a venit aceasta putere. Adica am inceput doar sa ma calmez si sa ma gandesc ca pot castiga fiecare minge”, a adaugat romanca
Jurnalistii americani au devenit si mai curiosi, cerand in continuare detalii: “Si, tinand cont de puterea ta supranaturalaa??.” “Nu e supranaturala, e doar ceva normal”, a taiat scurt Simona Halep intrebarea.
La conferinta de presa sustinuta anterior de Azarenka, aceasta a declarat ca a fost surprinsa sa constate ca mingile primite de la Simona Halep nu aveau efectul si intensitatea scontate de ea.
“Ma asteptam sa fie rapida la minge si sa joace alert, lovind mingea devreme. Insa majoritatea mingilor ei sunt cam ridicate si ar fi trebuit sa profit de asta. Dar si-a schimbat ritmul si au fost unele chestii de care am ramas surprinsa si care nu se vad la televizor, decat cand …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *