Premierul Ciolos: Cartele din Romania au fost folosite in pregatirea atacurilor teroriste

Premierul Dacian Ciolos a dezvaluit, duminica, in emisiunea “Dupa 20 de ani”, ca in pregatirea atacurilor din ultima perioada?teroristii au folosit cartele din Romania.
Premierul a sustinut ca sefii serviciilor de informatii?i-au cerut sa aduca din nou in dezbatere legile Big Brother care impun un control la cumpararea cartelelor prepay.
Premierul Dacian Ciolos a declarat ca, in Romania, exista un potential risc privind atentatele teroriste, dar a precizat ca lucrurile sunt tinute sub control de autoritati si serviciile de informatii.
“Nu trebuie sa ne ascundem dupa deget. Riscul exista. Suntem in Uniunea Europeana. Participam activ la lupta aceasta impotriva terorismului, deci potential riscul exista, insa asa cum stau lucrurile acum, ele sunt tinute sub control, in sensul ca autoritatile isi fac treaba. Eu din discutiile pe care le-am avut in aceasta saptamana cu autoritatile responsabile, si guvernamentale si serviciile de informatii, inteleg ca lucrurile sunt tinute sub control, dar, sigur, vigilenta este foarte mare”, a declarat Dacian Ciolos, duminica, la Pro TV, vorbind despre riscurile privind atentatele teroriste dupa atacurile de la Bruxelles.
Referindu-se la posibilele consecinte ale terorismului asupra Romaniei, premierul a aratat ca sunt aceleasi cu consecintele asupra …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *