Premierul Tudose a anuntat ca-l asteapta la sediul Guvernului pe ministrul Sanatatii, Florian Bodog. Raportul privind vaccinarea trebuie sa fie gata maine. Ministrul ar putea fi demis

UPDATE 14,50:?Premierul i-a cerut ministrului Sanatatii ca pana la sedinta de Guvern de miercuri sa prezinte raportul privind vaccinurile, au anuntat surse din cadrul Executivului, citate de Agerpres.
“Premierul i-a cerut ca raportul sa fie gata pana la sedinta de Guvern, de preferat maine (miercuri – n.r.). Nu accepta nicio amanare pe saptamana viitoare”, au precizat sursele citate.
Potrivit acelorasi surse, prim-ministrul i-a cerut ministrului Sanatatii si explicatii despre cat de avansat este dosarul privind relocarea la Bucuresti a Agentiei Europene a Medicamentului.
Premierul Mihai Tudose a anuntat, marti, ca-l astepta la sediul Guvernului pe ministrul Sanatatii, Florian Bodog, pentru a avea o discutie cu el.
“Domnul Bodog, ieri, sigur, a fost la Londra pentru a continua demersurile privind relocarea Agentiei Europene a Medicamentului. Il astept astazi sa vorbim pe aceasta tema”, a declarat, marti, premierul Tudose.
O tema sensibila a acestei intalniri ar putea fi insa criza vaccinarii in Romania. Sambata, surse neoficiale declarau ca ministrul Sanatatii ar putea fi demis, din acest motiv, de catre premier.

Premierul Mihai Tudose va decide saptamana viitoare daca il remaniaza pe Florian Bodog de la conducerea Ministerului Sanatatii, dupa ce acesta ii va prezenta raportul privind informarea in chestiunea importantei vaccinarii copiilor.

Mihai Tudose a negat ca ar avea o asemenea intentie dar a confirmat ca l-a chemat pe Florian Bodog ca sa-i prezinte efectele campaniei de informare privind vaccinarea in Romania.
“I-am solicitat domnului ministru Florian Bodog un raport despre tot sinopsisul la vaccinarile din Romania, incepand de la situatia producerii vaccinurilor, incepand de la Institutul Cantacuzino, terminand cu importurile si cu ce avem in depozite. Dupa aceea, daca vaccinurile respective stau intr-un depozit in …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *