Premierul Tudose anunta ca va participa la parada de Ziua Nationala a Romaniei si va sta in tribuna oficiala

“La ora 11,00 ma duc la parada. (…) Da, voi sta in tribuna, alaturi de toti invitatii de acolo, toate oficialitatile de acolo”, a declarat Tudose, la Palatul Victoria.
Intrebat daca presedintele PSD, Liviu Dragnea, va sta la randul sau in tribuna oficiala, seful Executivului a raspuns: “Eu cred ca este in tribuna, ca asa stiu, a fost invitat”.
1 Decembrie. Proteste anuntate la Arcul de Triumf, de Ziua Nationala. Organizatorii vor sa-i huiduie pe politicieni
Totodata, prim-ministrul Tudose a transmis un mesaj pentru romani de 1 Decembrie. “La multi ani sanatosi si fericiti!”, a spus seful Guvernului.
Chestionat daca se teme ca vor fi incidente de Ziua Nationala a Romaniei, avand in vedere ca vor fi prezenti la ceremonii si protestatari, Tudose a raspuns: “Maine, fiind Ziua Nationala a Romaniei, Ziua Nationala care este bazata pe simbolul unirii, (…) nu cred ca maine este un moment de dezbinare, indiferent de ce ne mana in lupta pe fiecare”.
Totodata, intrebat daca este dezbinat cu Liviu Dragnea, Mihai Tudose a precizat razand: “Da, si facem targul de Craciun impreuna… Am vorbit si ieri si alaltaieri, vorbim in fiecare zi, dar pe teme de buget, pe teme de prioritati legislative”.
De asemenea, seful Guvenului …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *