Premierul Tudose: Targul de Craciun din Piata Victoriei nu este cea mai inspirata decizie

“Nu cred ca este cea mai inspirata decizie. Spuneti-mi dumneavoastra, in primul rand, pe unde ajungem acolo? Ca nu prea sunt treceri de pietoni. Eu cred ca isi va da seama ca nu este cea mai inspirata alegere. Mai mult, se si interpreteaza, ca se face targ ca sa nu mai vina nu stiu cine…”, a spus premierul, joi, noteaza news.ro.
Intrebat de jurnalisti daca a vorbit cu Gabriela Firea, Tudose a spus ca nu, precizand ca joi a aflat despre aceasta decizie.
Primarul Gabriela Firea a explicat, miercuri, decizia de a organiza un targ de sarbatori in Piata Victoriei, locul traditional de intalnire a celor care protesteaza fata de legile justitiei si cer demisia Guvernului, afirmand ca “accentul trebuie pus pe lucrurile care ne unesc, si nu pe cele care ne dezbina”. Firea a respins acuzatiile potrivit carora ar incerca sa blocheze manifestatiile si, facand apel la spiritul Craciunului, a indeamnat la bucurie in “luna darurilor, prieteniei, bunavointei, solidaritatii si altruismului”.
Primaria Capitalei a anuntat, joi, ca Targul de Sarbatori – Festivalul de colinde si obiceiuri de iarna din Piata Victoriei va fi deschis in perioada 5 – 17 decembrie, in Piata Victoriei.
Imediat dupa aparitia informatiei privind organizarea unui targ in Piata Victoriei, pe pagina de Facebook “Coruptia Ucide” a aparut mesajul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *