Premiu special pentru “micuta Mozarta”

Pianista clujeana Cristiana Dragos, supranumita “micuta Mozarta”, a primit Marele Premiu la unul dintre cele mai importante festivaluri muzicale din Transilvania. “In perioada 19-21 martie a avut loc cea de-a XXX-a editie a Festivalului “Johann Sebastian Bacha”. Festivalul a fost organizat de Scoala Gimnaziala de Muzica “Augustin Benaa” din Cluj-Napoca si si-a propus promovarea creatiei marelui compozitor in randurile elevilor claselor 0-XII.
Festivalul-concurs s-a desfasurat pe sectiunile: vioara, corzi grave, muzica de camera – coarde, percutie, pian, suflatori. Cristiana a interpretat Preludiu si Fuga in Sol Major BWV 884 si a obtinut Diploma de Excelenta si Marele Premiu al Festivalului, pentru clasele V-VIII (126 participanti)a”, spune tatal talentatei fetite, Cristian Dragos.
De asemenea, pe data de 22 martie, Cristiana a sustinut un recital de pian in cadrul Festivalului National a”Remember Enescua”, organizat de Fundatia Culturala a”Remember Enescua”, la Colegiul de Muzica “Sigismund Todutaa” din …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *