Presa internationala exulta dupa meciul Halep-Wozniacki: Finala minunata! S-a facut istorie

“Finala minunata. Ambele jucatoare au dat totul intr-un meci de aproape trei ore. S-a facut istorie, fiind primul trofeu de Grand Slam al lui Wozniacki si primul obtinut de o daneza. In plus, ea ii ia primul loc in clasament adversarei sale invinse Simona Halep. Aceasta din urma a aratat curaj, daruire, hotarare si lupta. A promis ca se va intoarce pentru a castiga primul sau trofeu de Grand Slam. Si cine s-ar indoi ca poate reusi asta?”, a scris jurnalul australian The Age.BBC.com a notat: “Ce finala! Iar Caroline Wozniacki este o castigatoare merituoasa, dar ce rol a trebuit sa joace Simona Halep in finalaa??Incredibil. Doua ore, 50 de minutea?? epic”.
Site-ul oficial al competitiei, ausopen.com, a scrie ca finala a fost una dintre cele mai bune din istorie: a”A fost una dintre cele mai bune finale de grand slam din toate timpurile – plina de tensiune, talent, sportivitate si incapatanare”.”Dupa o lupta intensa, Caroline Wozniacki a invins-o pe Simona Halep in finala Australian Open. La 27 de ani, daneza si-a oferit cel mai frumos trofeu al carierei si revine, dupa sase ani, in fruntea clasamentului mondial. Dupa o lupta fabuloasa ca intensitate, a detronat-o pe Simona Halep din fruntea clasamentului WTA”, a notat si L”Equipe.
Citeste si Stere Halep a vorbit despre fiica sa. Unde a suferit Simona si ce urmeaza pentru eaGazzetta dello Sport a titrat: a”Wozniacki, primul Grand Slam! Halep invinsa in trei seturi”, iar Mundo Deportivo a subliniat ca finala de la Melbourne a fost una excelenta: “Caroline Wozniacki revine pe primul loc mondial dupa o finala excelenta si agonizanta cu Simona Halep. A fost o finala la un nivel sportiv …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *