Presedintele interimar al USR face un apel catre Nicusor Dan sa revina in partid: Este cea mai importanta persoana din partid

“Acest referendum a fost un exercitiu democratic. (…) Dupa parerea noastra, din acest?exercitiu democratic Uniunea Salvati Romania iese mai intarita, mai puternica. Trebuie sa fim constienti cu totii ca nu exista, in urma acestui exercitiu, invinsi si invingatori. A fost doar un exercitiu democratic, dupa care trebuie sa ne asezam toti la aceeasi masa si sa continuam ce am inceput anul trecut. Dupa aceasta conferinta, Biroul National al partidului se va reuni intr-o sedinta extraordinara pentru a lua deciziile care se impun”, a declarat presedintele interimar la USR.
Elek Levente a afirmat ca face un ape catre Nicusor Dan sa revina in partid, precizand ca, in opinia sa, acesta este “cea mai importanta persoana din partid”.
“Eu am incercat sa iau legatura azi dimineata cu el (Nicusor Dan – n.r.). Probabil a stat noaptea la intrebari si la ora asta inca nu raspunde, dar cu siguranta dupa intalnirea asta vom discuta. (…) Eu i-as face un apel sa revina in partid. (…) Din punctul meu de vedere, Nicusor Dan este cea mai importanta persoana din partid si locul lui este alaturi de noi”, a spus Levente, potrivit News.ro.
Solicitat sa raspunda daca in cazul in care fostul lider al USR nu vrea sa revina in partid e posibil ca si alti membri sa paraseasca formatiunea politica, Levente a spus ca nici nu vrea sa se gandeasca la acest lucru.
“Sunt convins ca toti colegii au inteles ca e un exercitiu democratic si am vrut sa stim exact ce vrea partidul. Trebuie sa mergem inainte, indiferent daca ne convine sau nu”, a spus liderul interimar al USR.
Peste jumatate dintre membrii USR, respectiv 52.7%, au votat pentru pozitionarea partidului fata de initiativa de modificare a Constitutiei pentru redefinirea familiei, votul impotriva redefinirii familiei fiind majoritar, 864 de membri pronuntandu-se in acest sens, anunta formatiunea, precizand ca la referendumul intern incheiat duminica la ora 24:00, din totalul de 1829 de membri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *