Presedintele o reevalueaza pe Ioana Petrescu: „Este un copil care poate sa invete. Nu am avut o atitudine de profesor catre elev, ci de tata catre copil”

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

de Valentina Postelnicu Publicat la: 19.07.2014 14:03 Ultima actualizare: 19.07.2014 14:04

Presedintele Traian Basescu sustine ca atitudinea sa fata de Ioana Petrescu, la consultarile pe tema CAS, cand s-a contrat cu premierul si ministrul finantelor pe tema MTO, nu a fost una „didactica”, asa cum i s-a reprosat, ci una de „tata catre copil”. Ca argument in plus seful statului a invocat „slabiciunea sa fata de femei”.

In fata femeilor din PMP, reunite pentru a-si alege conducerea, presedintele a declarat? ca i s-a reprosat, dupa consultarile cu premierul Victor Ponta si cu ministrul de Finante, la Palatul Cotroceni, ca a fost „prea didactic” in atitudinea fata de ministrul Ioana Petrescu.
„Mi s-a reprosat atitudinea fata de doamna ministru Ioana Petrescu. Va rog sa ma credeti ca niciodata nu am putut sa desprind imaginea ei, nici la Cotroceni, nici dupa, de imaginea fiicelor mele. Am tratat-o si am sa o tratez cu respectul pe care il dau si fetelor mele, este un om tanar care poate a ratat putin”, a spus Basescu.

El a continuat: „Poate a vrut sa acopere lipsa de cunostinte si capacitatea de a face performanta sub sloganuri politice, mai ales cele de a doua zi, de la televizor, dar este un copil care poate sa invete si baza teroretica ii poate da sanse. Nu a fost deloc o atiutudine de profesor catre elev, asa cum a subliniat presa, ci de tata catre copil”.
Teoria femeii independente, nu „hiperfeministe”
Traian Basescu le-a facut apoi femeilor din PMP teoria succesului in politica: „Desprindeti-va de dependenta financiara a domnilor. Vreau sa fiti un partid cu femei independente, nu hiperfeministe”
„Slabiciunea mea pentru femei este arhicunoscuta pentru ca traiesc in casa cu trei femei, patru acum, inca nu merge in picioare. Stiu foate bine cat de greu este pentru …

spot_imgspot_img