Senator cercetat dupa ce un politist l-a reclamat pentru AGRESIUNE

0
1

Senatorul UNPR, Constantin Popa este cercetat dupa ce un politist de la Brigada Rutiera l-a reclamat ca l-a agresat chiar in sediul Politiei buzau din cauza ca i-a suspendat fiicei sale permisul de conducere.
Potrivit unor surse judiciare citate de?Mediafax, scandalul a fost aplanat la sosirea comandantului Politiei municipiului Buzau, comisar sef Marius Ivan, care ar fi discutat cu senatorul buzoian in biroul sau, dupa care cei doi ar fi plecat impreuna.
A doua zi dupa scandal, politistul a depus o plangere la Parchetul Judecatoriei Buzau, precum si un certificat constatator din care reiesea ca, in urma conflictului, i-a fost afectat un umar.
Senatorul UNPR, Constantin Popa, a declarat ca, in noaptea de miercuri spre joi, s-a aflat in sediul Politiei municipiului Buzau, insa doar pentru a discuta cu politistul respectiv, care l-ar fi urmarit in trafic.
“Ma urmarea baiatul asta, nu e prima data cand o face. M-am dus la el si i-am zis, domnule, nu ma mai urmari, nu ma mai hartui, ce ai cu mine, am sa te reclam. El se lauda ca e smecherul VIP-urilor, ca a amendat masina Procuraturii, ca luat permisul la X si la Y. Oricum, nu …

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here