Pretul gigacaloriei arde buzunarele romanilor. Ce orase au cel mai scump serviciu de termoficare

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Pretul gigacaloriei facturat la populatia din municipiile?resedinta de judet depaseste 200 de lei, maximul la nivel national fiind intalnit in Constanta, reiese din datele centralizate la Autoritatea Nationala de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice (ANRSC), informeaza vineri Mediafax.
La Constanta, regia locala de distributie a energiei termice (RADET) a facturat pentru populatie un pret al gigacaloriei de 411,8 lei, in conditiile in care pretul de furnizare aprobat de ANRSC a fost de 431,1 lei/Gcal.
Resedinta judetului Covasna, Sfantu Gheorghe, este a doua in topul tarifelor, pretul facturat pentru populatie de catre Urban-Locato fiind de 298,4 lei/Gcal. Pretul de furnizare aprobat de ANRSC la Sfantu Gheorghe a fost de 359,8 lei/Gcal. Urmeaza Miercurea Ciuc (Harghita), cu 275 de lei/Gcal facturat pentru populatie de catre Goscom SA, la un cost de furnizare aprobat de 451 de lei/Gcal.
Topul tarifelor pentru energia termica facturata populatiei este continuat de Arad (266,5 lei/Gcal, furnizor CET Hidrocarburi SA), Sibiu (265,3 lei/Gcal, …

spot_imgspot_img