Prigoana, nas de 500.000 de euro

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana, cuplul cu cea mai mare experienta in divorturi, se specializeaza in nunti si botezuri. Omul de afaceri si consoarta lui insarcinata in sase luni au fost duminica trecuta nasi de botez pentru a zecea oara. Ei sunt si parintii spirituali a 23 de tinere familii.

In timp ce asteapta venirea pe lume a primului lor copil, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana au facut din nasit un hobby de familie. Pe langa popularitatea de care se bucura, cei doi sunt candidatii ideali la „functia” de parinte spiritual pentru ca nu se uita la bani atunci cand este vorba de organizarea respectivelor evenimente. Silviu Prigoana ne-a declarat ca nu-i poate refuza pe cei care si-l doresc ca nas, iar banii cheltuiti cu aceste ocazii ii considera „plasamente de viitor”.

UN NAS DE MILIOANE

Omul de afaceri Silviu Prigoana nu a calculat niciodata cati bani a cheltuit pe nunti si botezuri, dar spune ca timpul in care este nas la biserica si la masa ar valora jumatate de milion de euro. „Toate costa cam la fel. Eu nu fac investitii in nunti, botezuri si inmormantari, pentru ca nu astept profit. Eu fac plasamente. Habar nu am cat am cheltuit pana acum? Juma” de milion de euro pe nunta, poate. Numai timpul ala in care sunt nas la biserica si la masa nu ma pot ocupa de o afacere in care as incheia un contract de jumatate de milion de euro”, ne-a declarat Silviu Prigoana.

FINUL NR. 10

Botezul cu numarul zece de duminica trecuta a fost special. Bahmuteanu si Prigoana au devenit nasii micutului David Constantin Teis, fiul unuia dintre partenerii de afaceri ai miliardarului. Surse din anturajul cuplului de nasi spun ca numai tortul de 18 kg, aranjamentele florale, trusoul si cadourile pentru bebelus au costat 15.000 de euro. Ceremonia religioasa a fost oficiata la Manastirea Tiganesti, iar petrecerea s-a desfasurat la Palatul Snagov, printre sfere din garoafe verzi, aranjamente de gardenii, trandafiri albi si orhidee verzi. Nasa l-a imbracat pe micut in costum de marinar si i-a facut cadou o bomboniera si o cruciulita din argint in valoare de peste 40 de milioane de lei.

SPIRIDUSI, URSITORI SI TAMBALAGII

Petrecerea a avut un scenariu propriu, din care nu au lipsit zanele si ursitoarele, iar cei peste 80 de invitati au fost condusi la mese de spiridusi. Buna dispozitie a fost intretinuta de Fuego si de o formatie de lautari: „Am avut un tambalagiu care ne-a rupt gura la toti. A interpretat senzational la tambal Clayderman si arii din opere. In plus, Fuego a cantat de mare exceptie. Pe caldura aia a ridicat sala in picioare”, ne-a marturisit Prigoana.

CURAJ NEBUN

Omul de afaceri ne-a declarat ca fiecare dintre finii lui este special pentru ca „iti trebuie curaj sa ai un nas ca Prigoana”. Pe lista de actuali si potentiali fini ai cuplului Bahmuteanu si Prigoana se inscriu si cateva celebritati autohtone. In asteptare sunt cupluri ca Oana Zavoranu si Pepe sau Madalina Manole si logodnicul ei Puiu.

NASUL AJUTOR

Chiar daca intentioneaza sa se opreasca din nasit pentru cateva luni, pana cand se va naste primul lor copil, pe lista finilor cuplului Prigoana si Bahmuteanu s-a inscris si copilul lui Paul Surugiu, alias Fuego. „I-am spus ca nici nu concep sa nu vin la botez, iar el a zis ca nu se pune problema sa fiu nas”, povesteste Silviu Prigoana. Omul de afaceri spune ca nasitul nu este o afacere: „Rolul nasului este sa te ajute in viata. Spre surprinderea mea nici unul dintre finii nostrii nu mi-a solicitat ajutorul. Nici unul dintre finii mei nu sunt angajati la mine. Avem impreuna afaceri dar cam atat. Ei au un suflet cand ma solicita sa le fiu nas”, spune Prigoana.

spot_imgspot_img