Prima reactie a lui Danut Andrusca dupa inregistrarile-bomba: Astept sa ma lamuresc inainte de a-l da in judecata. Replica lui Tutuianu

“Astept ca dl Tutuianu sa explice intregul context in care au fost facute declaratiile respective, precum si care sunt pasajele scoase din context si care sunt spusele sale netrunchiate.Domnia a spus ca declaratiile sale au fost trunchiate si scoase din context. Astept sa ma lamuresc in legatura cu acest lucru inainte de a-l da in judecata. Sunt un om decent si bine-crescut, dar ii rog pe toti cei tentati sa nu confunde toleranta mea. Totul are o limita.Cred ca PSD nu duce lipsa de dusmani in afara partidului, ca sa existe si dusmanii interne de o asemenea amploare, exprimate intr-un mod care nu face deloc cinste unui social-democrat si cu atat mai putin unui fost ministru”, a declarat Danut Andrusca, ministrul Economiei.
Citeste si:? Razboiul continua in PSD, inregistrare-bomba. Tutuianu: “PSD-un partid de maimute. Iohannis il bate de-l zvantura pe Dragnea”
Tutuianu sustine demisia lui Andrusca
Senatorul PSD Adrian Tutuianu, spune ca nu crede ca a creat probleme partidului atunci cand a afirmat ca PSD s-a comportat ca un partid de maimute pentru ca a acceptat propunerea initiala pentru functia de prim-ministru in persoana lui Sevil Shhaideh, asa cum arata o inregistrare audio aparuta in presa. Tutuianu este de parere ca nu va fi sanctionat dupa aceste afirmatii, care oricum, atrage el atentia, au fost scoase din context. In ceea ce priveste intentia ministrului Economiei Danut Andrusca de a-l da in judecata, el a replicat ca este avocat si ca stie despre ce vorbeste.
Fiecare e liber sa spuna ce vrea. Eu am explicat in ce context am facut acea afirmatie. Nu am vrut sa jignesc pe nimeni. Daca vreti, mai repet o data, m-am introdus si pe mine in categoria celor care au acceptat intr-un mod care nu este serios politic, un anume mod de desemnare a candidatului ca prim-ministru. Nu cred ca eu am creat probleme imaginii partidului, cred ca imaginea partidului are de suferit din foarte multe cauze si un partid politic responsabil, cu lideri politic responsabili trebuie sa faca o analiza responsabila pentru ca imaginea unui partid se construieste sau se pierde in fiecare zi, in functie de faptele concrete ale celor care conduc diverse sectoare de activitate”, a declarat Adrian Tutuianu in Parlament.
Fostul ministru mai spune ca nu crede ca va fi sanctionat pentru afirmatiile facute, care, precizeaza el, au fost oricum scoase din context.
In ceea ce priveste anuntul ministrului Economiei Danut Andrusca potrivit carora il va chema in instanta, Tutuianu a precizat ca afirmatiile la adresa acestuia au …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *