Prima reactie a lui Traian Basescu dupa retinerea lui Sebastian Ghita: Toti ne-am fi dorit sa fi continuat sa vorbeasca. Sper ca o va face dupa ce vine in tara

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, la?un RTV, ca nu se astepta ca Sebastian Ghita sa fie atat de imprudent si?cea mai mare greseala pe care acesta a facut-o a fost sa mearga fratele sau la el, iar acest lucru i-a fost fatal.
“Primul semn de intrebare pe care mi-l ridica este legat de faptul ca a fost prins atat de usor si atat de aproape. Eu am fost relativ sceptic ca autoritatile romane vor da de el foarte repede, uite ca au dat si asta e un lucru bun. Cand a fugit am criticat Ministerul de Interne, acum trebuie sa il felicitam.?Cu poza asta nu l-as fi recunoscut pentru nimic in lume”, a declarat Traian Basescu.
“Este o greseala, acelasi tip de greseala pe care l-a facut Vintu cu Popa in Indonezia cand tineau legatura pe telefoane. Faptul ca fratele lui s-a dus sa se intalneasca cu Ghita a fost eroarea fatala, pentru ca toti din anturajul lui Ghita erau supravegheati.?Daca voia sa se lase prins pur si simplu venea, nu era nevoie sa mai stea si prin beciuri pe la Belgrad. Cred ca a fost un lant de imprudente ale lui Ghita. Il credeam mult mai atent, mult mai instruit.?Nu m-am gandit niciodata ca bantuie prin Europa ca voda prin loboda. Mi se pare ca a fost copil. Mai ales sa se intalneasca si cu fratele, a fost fatala”, a mai spus Basescu.
Traian Basescu a sustinut ca autoritatile sarbe se vor misca repede in ceea ce priveste procesul sau de extradare.
“Eu cred ca vor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *