Pasca sanatoasa fara gluten si zahar

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Iti prezentam o noua modalitate de a pregati celebra pasca intr-un mod sanatos, dietetic si gustos.
Iata ce ai nevoie:
(pentru o tava cu diametrul de 20 de centimetri)
– 600 grame branza de vaci dulce
– 4 oua- 5 linguri miere- 1 lingurita scortisoara- coaja rasa de la o lamaie- coaja rasa de la o portocala- 1 varf de cutit sare- 40 g stafide inmuiate in prealabil in putin lapte cu esenta de rom
– hartie de copt
Modalitate de preparare
Incalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius.
Amesteca bine branza cu mierea, adauga ouale batute in prealabil, coaja de lamaie si de portocala, stafidele si scortisoara. Foloseste o lingura de lemn pentru a le amesteca pana cand capata un aspect omogen. Pune in tava hartia de copt dupa care poti sa torni amestecul de branza.
Las-o la cuptor cel putin 35 de minute pana cand vezi ca a inceput sa capete o crusta aurie.
Ponturi
Inainte sa prepari crema de branza, ai grija …

spot_imgspot_img