Primaria Sectorului 3 a preluat Delta ACM 93, una dintre cele mai mari firme de constructii din Romania, la pretul de 1 leu

Primaria Sectorului 3, prin compania Administrare Strazi S3, este noul actionar majoritar al Delta ACM 93, a anuntat institutia condusa de Robert Negoita, scrie Economica.net. Portofoliul firmei de constructii include lucrari la metroul de Drumul Taberei si la Centura Capitalei.

Administrare Strazi S3, societate detinuta de Primaria Sectorului 3, a devenit actionar majoritar al companiei Delta ACM 93 S.A dupa ce a achizitionat 51% din actiunile acesteia.
Contractul intre cele doua parti a fost semnat pe 27 august, iar pretul tranzactiei a fost de 1 leu, se arata in anuntul Primariei Sectorului 3.
Prin acest contract Administrare Strazi S3 a preluat Delta ACM 93 S.A cu toate drepturile si obligatiile acesteia.
Firma a avut in anul 2017 un profit net de 1,8 milioane de lei, la o cifra de afaceri de 254 de milioane de lei, realizata cu 512 salariati. De asemenea, datoriile companiei se cifrau la 316 milioane de lei, conform datelor de la Ministerul Finantelor Publice.
Delta ACM 93, companie infiintata in urma cu 25 de ani, este unul dintre marii jucatori pe piata constructiilor. Printre lucrarile de infrastructura realizate se numara modernizarea Pasajului Universitatii din Bucuresti, largirea unei sectiuni din Centura Capitalei, dar si cele de la Magistrala 5 de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *