Primariile din Bucuresti, disputate in interiorul PNL. Lista, deschisa pana la miezul noptii

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

de Catalina Manoiu Publicat la: 01.02.2016 23:15 Ultima actualizare: 01.02.2016 23:16

Mai multi liberali s-au inscris in cursa interna pentru primarile sectoarelor din Capitala in urma apelului lansat de liderul PNL Bucuresti, Catalin Predoiu, lista ramanand deschisa pana la miezul noptii de luni spre marti.

Primaria Sectorului 1 este disputata, potrivit centralizarii preliminare a candidaturilor interne, de Diana Tusa, Alexandru Nazare, Victor Picu si Alexandru Dumitrescu.
Alexandru Nazare, Victor Picu si Alexandru Dumitrescu si-au depus candidatura interna in urma apelului lansat de Catalin Predoiu, care i-a incurajat pe membrii liberali sa isi anunte intentia de a candida, fixand ca termen finalul zilei de 1 februarie.

Primaria Sectorului 2, vizata de-a lungul timpului de deputatul PNL Dan Cristian Popescu, este dorita si de liberalii Richard Radu, consilier in cadrul Primariei Bucuresti, precum si de Adrian Neacsu, copresedintele filialei PNL Sector 2.
La Sectorul 3, liberalii au anuntat ca mai multi liberali vizeaza fotoliul de primar, intre care deputatul Eugen Nicolaescu, viceprimarul Cristian Tudorache, fostul director al Spitalului Caritas Bogdan Jansen, Inocentiu Voinea si Adrian Fatu.
In cursa interna pentru Primaria Sectorului 4 s-au inscris recent primarul …

spot_imgspot_img