Primele detalii dezvaluite despre Audi A1

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Este aproape o certitudine ca Audi va aduce pe piata in cel mai scurt tipm un nou model. Este ste vorba despre Audi A1, o masina cu un aspect trendy si construita pe platforma mica a Grupului Volkswagen pe care o va imparti cu Polo si Fabia. O prima imagine oficiala a celui mai mic Audi va fi dezvaluita in octombrie la salonul auto japonez de la Tokio.

Michael Dick, seful departamentului de productie de la Audi, a declarat ca A1 va fi disponibila in varianta cu patru usi si, mai tarziu, va fi lansata si o versiune cu trei usi. A1 nu va dispune de tractiune integrala, iar motorizarea este una de ultima generatie. Michael Dick a sugerat ca reginul de functionare a motorului ii va permite lui A1 sa se inscri in normele Euro6, adica va elimina mai putin de 120 de grame de CO2 pe fiecare km parcurs.

A1 va fi construit in pattern-ul de design al noilor modele Audi ?chiar si legat la ochi iti vei da semana ca este un Audi? spune Michael Dick . Masina intra pe o piata premium unde exista deja o serie de modele care isi disputa intaietatea, masini care poarta pe capota branduri celebre: BMW Seria 1, Mercedes Clasa A, Volvo C30 etc.

spot_imgspot_img