Proces complet de efectuare a terapiei prin criolipoliza

Proces complet de efectuare a terapiei prin criolipoliza

Cum se desfasoara sedintele de criolipoliza?

Inainte de a efectua terapia propriu-zisa de criolipoliza este necesar sa treci printr-o serie de proceduri aferente.

In primul rand, corpul tau va fii masurat, cantarit si chiar fotografiat. De ce? Pe de-o parte pentru a se asigura specialistii ca iti administreaza doza necesara de tratament. Iar pe de alta parte, pentru a compara rezultatele de inainte si dupa tratament.

Ceea ce diferentiaza terapia prin criolipoliza de restul tratamentelor de remodelare corporala, este modul prin care corpul slabeste. Cu alte cuvinte, sedintele de criolipoliza ajuta la slabirea in centimetri si nu in greutate.

In doar 3 saptamani pot fi inregistrate pierderi considerabile la nivelul circumferintei zonei asupra careia se actioneaza local. In tot acest timp, celulele adipoase moarte sunt asimilate de cele macrofage.

Cat despre procesul de eliminare, el este pe cat se poate de simplu si nedaunator. Se face in mod natural, prin mijloace specifice ale organismului.

Inainte sa incepeti tratamentul prin criolipoliza:

Cu putin timp inainte de inceperea sedintelor propriu-zise, vi se va aplica niste materiale umezite cu ajutorul unei substante. Nu va ingrijorati, nu va va face rau. Din contra, va va proteja pielea impotriva temperaturii foarte scazute a tratamentului.

Temerea de inghet cand vine vorba de criolipoliza reprezinta un alt impediment. Insa medicii va linistesc. Trebuie sa va calmati si sa va relaxati, intai de toate. Ulterior, va urma fixarea aplicatorilor.

In tot acest timp, terapeutul masoara nivelul de grasime din zona asupra careia se doreste efectuarea procedurii. Cu un mic aparat se poate masura pana la aproximativ 3 centimetri adancime la nivelul tesutului subcutanat.

Dupa acest demers, procedura de criolipoliza este aproape gata sa inceapa. Odata fixati aplicatorii, incepe activarea acestora. Un vacuum cu o intensitate potrivita va atrage stratul de celule grase catre interiorul aplicatorilor.

Senzatia este, intr-adevar, destul de ciudata, insa deloc dureroasa. Cei care sustin ca au simtit durere, si-au indus singuri aceasta stare din cauza temerii cu care se confruntau. Se resimte, ce-i drept, o mica senzaatie de disconfort, insa nu incape vorba de durere resimtibila.

Ce simtiti cand efectuati sedintele de criolipoliza?

Odata incheiat procesul de colectare al grasimii, se resimte o senzatie de temperatura scazuta in zona in care s-a aplicat tratamentul prin criolipoliza. La scurt timp, senzatia este dusa la extrema cealalta, iar pacientii resimt o senzatie de caldura.

Senzatia resimtita este chiar suportabila, insa se creaza o stare de confuzie, nu va veti mai da seama daca percepeti un proces de incalzire sau de racire.

Dupa tot acest proces, orice senzatie dispare si incepeti sa va relaxati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *