Procesul premierului, la ICCJ. De ce nu a ajuns Ponta in fata judecatorilor. Sova ramane sub control judiciar

UPDATE 16:25 ?ICCJ a decis, luni, sa mentina controlul judiac pentru?Dan Sova, precum si interdictia de a comunica si a se apropia de Ponta.
In urma discutiilor din dosar, care au avut loc cu usile inchise, judecatorul a mentinut masura preventiva a controlului judiciar luata de procurori in cazul lui Dan Sova.?De asemenea, judecatorul a respins ca neintemeiata cererea lui Dan Sova de a fi ridicata, din cadrul masurii controlului judiciar, “obligatia de a nu depasi o anumita limita teritoriala, fixata de organul judiciar, decat cu incuviintarea prealabila a acestuia”.?Decizia poate fi contestata de Dan Sova tot la instanta suprema. ?
UPDATE 13:13 ?Victor Ponta, premier: Nu am mers la ICCJ. Nu am fost citat. O sa vorbesc cu presedintele Iohannis deoarece maine avem sedinta comuna de Guvern cu Republica Moldova. Plus Consiliul la care merge presedintele.Lucrurile sunt clare, nu cer vot de incredere. Avem nevoie de stabilitate. Eu cred ca intr-o societate cat de cat democratica este dreptul meu sa ma apar, sa ma apar. Ce vreti sa spun? Ca este adevarat ceea ce nu este? Ma bucura interesul MAE ungar despre Romania. Imi mentin declaratiile. Este o rusine sa faci garduri intre doua tari din Uniunea Europeana. Vreau sa avem toti aceeasi voce. Nu merg la Cotroceni.?
UPDATE 13:04 ?Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului: Cred ca actuala guvernare trebuie sa continue, mai ales prin prisma liberalilor. S-a reusit cresterea salariilor si pensiilor. Trebuie sa acceptam prezumtia de nevinovatie. Asa s-a intamplat si in cazul presedintelui Iohannis. O astfel de stire are impact si nimeni in Occident nu sta sa se uite la ceea ce e in spate. Prevaleaza titlul stiri. Acuzatiile din dosarul lui Ponta sunt subtiri.
UPDATE 13:01 ?Dan Sova, senator PSD: Nu am niciun fel de emotie. Cum va decide judecatorul asa com face. Nu imi dau demisia din Senat. Am respectat totul intodeauna. Nu ma deranjeaza interdiatia de a lua legatura cu Victor Ponta. Imi pare rau ca s-a interpretat astfel colaborarea cu Victor Ponta.
UPDATE 12:04 ?Ponta sustine ca Guvernul are sustinerea UNPR la motiunea de cenzura
UPDATE 12:00 ?A inceput procesul in dosarul Turceni-Rovinari. Premierul Ponta nu a venit la ICCJ.?
UPDATE 11:43 ?Dan Sova a ajuns la ICCJ insotit de avocatul sau. Nu a vrut sa faca nicio declaratie.
UPDATE 11:30 ?Dragnea, inainte de inceperea procesului lui Ponta
UPDATE 10.50:?Ponta, inainte de inceperea procesului sau la ICCJ: De multe ori uitam puterea creativa extraordinara pe care o are buna-intelegere
Dupa ce DNA a?finalizat dosarul “Turceni-Rovinari”, in care premierul Ponta este acuzat de fapte de coruptie, si l-a trimis la Inalta Curte de Casatie si Justite, Instanta Suprema a anuntat ca a fixat pentru luni, la ora 12.00, primul termen.?Dosarul a fost inregistrat tot joi la Inalta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *