Produsele celor mai importante firme de aparatura medicala

Produsele celor mai importante firme de aparatura medicala

Firmele de aparatura medicala sunt concentrate foarte mult in Bucuresti, aici fiind polul in care exista cele mai multe institutii clinice, de la spitale si policlinici, pana la micile cabinete private. Aceste firme incearca sa se diferentieze prin portofoliul de produse, dar si prin preturi, acestea fiind cele doua aspecte esentiale pe baza carora clientii iau decizii.

Cele mai cautate produse de aparatura medicala

In piata din Romania, cu precadere in Bucuresti, acolo unde exista cele mai multe cabinete private, cea mai mare cerere este pentru analizoare si nu oricare, ci unele care detin tehnologii de ultima generatie.

Aceste analizoare difera in functie de tipul de utilizare (hematologie, biochimie, imunologie, etc.) si sunt capabile sa analizeze orice tip de proba in mai putin de 1 minut. Acest aspect este extrem de important mai ales in cazul urgentelor, acolo unde orice secunda este vitala.

Pe langa analizoare, aceste firme de aparatura medicala au o cerere importanta si pentru ecografe, cea mai mare parte fiind vanduta catre cabinetele de ginecologie private. Acesta cerere crescuta este datorata noilor inovatii din domeniu, care au facut din aparatul ecograf unul super performant, iar clientii doresc sa isi reinnoiasca aparatura medicala cu una noua, de ultima generatie.

Aparatele de radiologie fac parte si ele din topul celor mai cautate produse distribuite de aceste firme de aparatura medicala. Avand la baza un principiu de functionare pe baza de radiatii X, care poate afecta corpul uman pe termen lung, reinnoirea constanta a acestui echipament este esentiala, deoarece orice aparat de radiologie care apare nou pe piata emita o cantitate din ce in ce mai mica de radiatii, iar imaginile oferite sunt unele mult mai bune.

Unde gasesti firme de aparatura medicala

Online este ce mai simplu mod si rapid, prin care poti sa gasesti firme de aparatura medicala. Acestea au website-uri de prezentare, unde poti sa gasesti portofoliul de produse, insa nu si preturile, deoarece fiecare distribuitor creaza o oferta personalizata in functie de nevoile clientului.

In plus, majoritatea firmelor serioase de aparatura medicala dispun de programe de parteneriat, prin care pot fi obtinute avantaje financiare, dar si alte produse sau consumabile oferite in functie de volumul comandat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *