Produsele VAIO, dotate cu Blu-ray Disc

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

selectie de notebook-uri VAIO si produse Digital Home sunt dotate acum cu un Blu-ray Disc Combo Drive (BD ROM/ DVD+-RW/+-R DL/RAM Drive) sau un Blu-ray Disc Drive (BD-R/-RE/-ROM/ DVD+-RW/+-R DL/RAM Drive).

?Vrem sa oferim cat mai multor persoane posibilitatea de a beneficia de HD. Mai simplu spus, aceasta inseamna posibilitatea de a viziona filme HD acasa. Pentru cei care vor mai mult, unele produse VAIO au capabilitatea de a edita continut HD, o functie care se gaseste, de obicei, pe cea mai noua generatie de camere video HD?, spune Hidetoshi Takigawa, Marketing Director pentru VAIO in Europa (VOE).

Modelul VAIO AR51M este versiunea actuala a primului laptop care avea integrata o unitate optica Blu-ray Disc. Modelul ofera avantajele redarii prin Blu-ray Disc si capacitatea de a edita inregistrarile video HD personale si de a le scrie pe un disc Blu-ray Double Layer de 50GB. Ecranul LCD panoramic de 17 inci X-black, capabil de o rezolutie 1080p Full HD si lampa dubla pentru iluminare exceptionala sunt doua dintre caracteristicile produsului. Notebook-urile din seria AR pot edita continut Full HD, datorita procesorului Intel Centrino Duo si placii video NVIDIA GeForce, dotata cu decodare HD.

Modelele din seria FZ, sunt dotate cu un ecran de 15,4 inci. Notebook-ul poate edita continut Full HD, fiind dotat cu acelasi procesor si cu aceeasi placa video ca si modelul VAIO AR51M. Unitatea optica Blu-ray Disc Double Layer ofera un spatiu de inregistrare de pana la 50GB de continut video. O iesire HDMI este disponibila pentru o conectare cu un singur cablu la un televizor HD-Ready. Seria VAIO FZ combina cea mai noua versiune a ecranului LCD imbunatatit X-black cu o gama larga de culori, bazandu-se pe tehnologia televizoarelor ?BRAVIA?. Tehnologia le permite ecranelor sa reproduca nuante mult mai naturale, cu o precizie de 90%.

spot_imgspot_img