Profesiionline.ro a lansat un nou instrument de recrutare online – VideoCV-ul

Profesiionline.ro a lansat un nou instrument de recrutare online - VideoCV-ul

Profesiionline.ro, platforma online de recrutare si informare pentru top management, oferita de MediaPro Interactiv impreuna cu Ziarul Financiar, lanseaza luni, in premiera pentru acest segment, recrutarea online prin intermediul VideoCV-ului.

VideoCV-ul permite candidatilor interesati de pozitii de top management sa completeze CV-ul clasic cu un material video prin intermediul caruia isi pot prezenta atat competentele si realizarile profesionale, cat si atuurile care ii fac potriviti pentru postul dorit.

Pentru a veni in sprijinul utilizatorilor, Profesiionline.ro le pune la dispozitie cateva modele de VideoCV si o serie de instructiuni pentru realizarea unui astfel de CV. Urmand indicatiile de pe site, utilizatorul isi poate realiza o prezentare proprie dupa structura pe care o doreste, respectand insa limita maxima de timp pentru VideoCV – patru minute – si folosind o camera video digitala.

VideoCV-ul, care s-a remarcat drept trend important la nivel international, le ofera candidatilor la pozitii de top management posibilitatea unei comunicari directe, personale si complete cu potentialul angajator, precum si posibilitatea de a se diferentia de concurenti prin utilizarea unui instrument inovator.

Pentru angajatori, introducerea VideoCV-ului in platforma de recrutare aduce cu sine o eficientizare a timpului destinat selectiei, deoarece prezentarea video poate fi folosita ca prim interviu, in functie de care se pot stabili contacte ulterioare.

Respectand aceeasi politica de confidentialitate ca si in cazul CV-urilor clasice, VideoCV-ul va putea fi vizualizat numai de companiile selectate de utilizator.

Prin introducerea VideoCV-ului ca modalitate inedita de recrutare online, site-ul Profesiionline.ro stabileste un nou trend in recrutarea online din Romania, respectandu-si promisiunea de a creste eficienta si de a facilita comunicarea intre companiile de top si candidatii pentru pozitii manageriale.

Lansat in iulie 2007 de MediaPro Interactiv, Profesiionline.ro este extensia online a suplimentului Profesii, distribuit impreuna cu Ziarul Financiar. Platforma de informare si recrutare online dedicata pozitiilor de top si middle management, www.profesiionline.ro, imbina continutul premium si experienta jurnalistica a specialistilor Ziarului Financiar cu servicii complexe de recrutare online.

MediaPro Interactiv este dizivia de Internet a grupului MediaPro, care actioneaza pe piata de publicitate online atat ca broker de publicitate online, cat si ca publisher, dezvoltand extensiile online ale brandurilor Publimedia. Pe langa www.profesiionline.ro, dintre proiectele lansate sau relansate de MediaPro Interactiv fac parte www.go4it.to, www.promotor.ro, www.showbiz.ro.

Joi, MediaPro Interactiv a primit trofeul “WebPublisher-ul Anului”, in cadrul editiei 2007 a festivalului Internetics.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *