Sarmalele Reci aniverseaza 14 ani de activitate

Sarmalele Reci aniverseaza 14 ani de activitate

Nonconformista trupa de “punk latin cu influente etno” si care s-a lansat in 1993 ca formatie de jazz, Sarmalele Reci, ajunsa cu bine la varsta buletinului, se sarbatoreste printr-un concert care “sa bestializeze publicul” pe data de 7 decembrie, la Palatul National al Copiilor din Bucuresti.
Grupul a facut deja o traditie din a-si prezenta activitatea aniversara intr-un megaconcert intr-o sala arhiplina, chiar daca muzica playback si comercialul i-au cam dat la o parte din spectacole sau emisiuni televizate de specialitate. Ei, ca adevarati “sarmalisti,” se lauda cu rezistenta lor si cu fanii stabili, dar si cu mai multe aparitii live peste hotare, precum si cu un sound original. Cu toate ca au suferit mai multe modificari in cadrul grupului, ei nu renunta la ideea de a prezenta fanilor societatea romaneasca in versuri si muzica.
Totodata, in cadrul acestui concert aniversar, organizat de Asociatia Culturala Romano-Irlandeza, formatia va lansa un nou album, al saselea din cariera, intitulat “O seara la Opereta – Sarmalele Reci Best of Live”, editat de Casa de discuri A&A, astfel ca fanii vor avea un motiv in plus de bucurie iar trupa isi va putea confirma inca o data nu numai valoarea artistica, dar si viziunea unica de abordare.
Data fiind varsta pe care formatia o implineste, fiecare spectator de la concert va primi, impreuna cu biletul, si un buletin onorific de “sarmalist” cu acte in regula. In ceea ce priveste biletele, Bilet.ro le pune la dispozitie tuturor celor ce doresc sa fie alaturi de Sarmalele Reci la ziua lor, atat on-line, cat si prin reteaua de magazine afiliate platformei, toate avand acelasi pret, respectiv 14 Ron.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *