Profesoara de chimie a Aureliei Ion: Eu am impins-o spre aceasta cariera.

Profesoara de chimie a Aureliei Ion, studenta in varsta de 23 de ani care a murit in accidentul aviatic din Muntii Apuseni, spune ca fata a murit cu zile si ca, intr-un fel, se simte vinovata de moartea fetei.
“Era o fata foarte buna. Invata foarte bine. Eu am impuns-o spre aceasta cariera. I-am spus ca este o cariera frumoasa. Ma simt vinovata”, a declarat Raluca Tudor.
Citeste si:?Filmul evenimentelor in cazul tragediei aviatice din Muntii Apuseni (Galerie FOTO si VIDEO)
Un avion medical, de mici dimensiuni, vechi de 40 de ani, s-a prabusit intr-o zona greu accesibila, in apropierea Varfului Pietreasa din judetul Alba. La bordul aparatului de zbor se aflau sapte persoane. Este vorba de patru dintre cei mai buni medici romani, care mergeau la Oradea pentru a recolta un ficat de la un pacient aflat in moarte clinica si care urma sa fie transplantat la Institutul Fundeni din Bucuresti.
Este vorba de medicii Radu Zamfir, Valentin Calu, Catalin Pivniceru si Sorin Ianceu. Alaturi de ei se afla o tanara de 23 de ani, Aurelia Ion, care era studenta la Facultatea de Medicina a Universitatii din Bucuresti, iar echipajul de zbor era format din pilotul Adrian …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *