Profesor clujean, prins luand mita de la studenti, plasat in arest la domiciliu

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

UPDATE 23.45: Tribunalul Cluj a dispus, duminica seara, masura arestarii la domiciliu fata de profesorul universitar Ioan Ardelean, de la Universitatea Tehnica Cluj-Napoca (UTCN), care a fost prins in flagrant luand mita de la studenti, potrivit Agerpres.
Aparatorul profesorului universitar, Alexandru Rasnita, cel care a confirmat masura arestului la domiciliu, a precizat ca in dosar mai sunt implicate alte 11 persoane.
Profesorul universitar Ioan Ardelean de la Universitatea Tehnica Cluj-Napoca (UTCN), prins ieri?in flagrant in timp de lua mita de la studenti, a fost retinut pentru 24 de ore in urma unei decizii a Parchetului de pe langa Tribunalul Cluj, avand calitatea de suspect.
Avocatul lui Ioan Ardelean, Alexandru Risnita, a declarat, sambata noaptea, corespondentului Mediafax, ca in dosarul lui Ioan Ardelean nu exista niciun martor, ci doar mai multi suspecti.
„Parchetul de pe langa Tribunalul Cluj a decis retinerea pentru 24 de ore a clientului meu pentru luare de mita, acesta avand calitatea de suspect, nu de inculpat, alaturi de alte 11 persoane care au aceeasi calitate in dosar. Din punctul meu de vedere, deoarece nu exista probe care sa atraga punerea in miscare a actiunii penale fata de clientul meu, nu cred ca se poate dispune o alta masura preventiva. Cert este ca adevarul va iesi …

spot_imgspot_img