Proiectul legii amnistiei a fost retrimis la Comisii. PDL: “Sa nu o lasam pentru Paste, nu o sa prindeti o alta sarbatoare la romani cand o sa doarma si presa, o sa doarma si PDL”

de Cristian ANDREI Publicat la: 17.12.2013 15:07 Ultima actualizare: 17.12.2013 15:21

Proiectul legislativ privind amnistia si gratierea a fost retrimis la Comisia Juridica, avand termen de discutare 1 februarie 2014. Pentru aceasta retrimitere la Comisii au votat 268 de deputati, in timp ce PDL a cerut un vot pentru respingerea acestui proiect legislativ.
“Indiferent cand aceasta lege va reveni la Camera Deputatilor, PNL va vota impotriva acestei legi”, a anuntat liderul grupului PNL din Camera Deputatilor, George Scutaru.

Cei de la PDL au insistat ca trebuia dat un vot pentru respingerea acestei legi
“Sa nu o lasam pentru Paste. Nu o sa prindeti o alta sarbatoare la romani cand o sa doarma si presa, o sa doarma si PDL. Ce inseamna a o retrimite la comisie, vreti sa adoarma cineva? Noi am scos cartelele, de ce va grabiti ca oricum nu o sa picati bine. Urmatorul caruia o sa i se ceara demisia sunteti dumneavoastra dupa cei doi mincinosi ai neamului”, a spus de la tribuna Camerei deputatul democrat-liberal Cezar Preda.
Valeriu Zgonea a catalogat discursul celor de la PDL drept …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *