Pronosticul lui Antonescu pentru candidatul dreptei: a”intrebarea este: eu sau Klaus Iohannis?”

de Cristian ANDREI Publicat la: 26.06.2014 22:50 Ultima actualizare: 26.06.2014 23:11

Crin Antonescu nu exclude o revenire in competitia pentru Palatul Cotroceni, dar spune ca pentru aceasta colegii din PNL, dar si cei din PDL vor trebui sa ii ceara acest lucru.

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, a spus ca viitorul candidat al dreptei la prezidentiale se va stabili intre el si viitorul lider al PNL, Klaus Iohannis, adaugand ca prima sansa o are primarul Sibiului, iar el va intra in batalia pentru Palatul Cotroceni daca cei din PDL si PNL i-o vor cere.
“Cu tot respectul pentru domnul Predoiu, pentru PDL, intrebarea este dupa parerea mea in acest moment din dreapta daca este Klaus Iohannis sau Crin Antonescu”, si-a prezentat, la Realitatea TV,? propria viziune asupra candidatului dreptei liberalul

Antonescu a precizat ca desi s-a retras din competitia prezidentiala, poate reintra in ea daca i-o vor cere partenerii sai, “camarazii sai”, dar si cercetarile sociologice.
“Daca voi fi candidat nu este decizia mea. Daca se ajunge cumva, in urma evaluarilor sociologice, in urma a nu stiu ce, partenerii mei, camarazii mei de partid, coalitia, toti ajung la concluzia, domnule, mata esti cel care ai o sansa eu ma duc, sunt acolo, nu am niciun motiv sa evit acel lucru, dar nu mi-o doresc. Am facut un pas in spate pentru a se gasi o solutie in care sa creada mai multi oameni, ma refer …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *