Protest inedit al senatorului PNL Cristian Topescu in plen

Protest inedit al senatorului PNL Cristian Topescu in plen

Senatorul PNL Cristian ?opescu a protestat luni, in sedinta de plen, prezentandu-se in fata colegilor imbracat cu un tricou cu inscriptia “Exista o singura criza/criza orelor de sport”, ca reactie la reducerea numarului orelor de sport din scoli.

“Imi cer scuze pentru tinuta neprotocolara cu care ma prezint in fata dumneavoastra. (Declaratia mea politica ? n.r.) are legatura cu ceea ce se afla sub aceasta bluza. Este o declaratie politica vizuala, probabil cea mai scurta declaratie din istoria lucrarilor Senatului”, a spus ?opescu, purtand un tricou cu inscriptia “Exista o singura criza / criza orelor de sport”.

“Va rog frumos sa nu considerati aceasta declaratie ca fiind o ironie. Este o realitate. Trista! Va multumesc pentru intelegere”, a mai spus ?opescu.

Gestul acestuia l-a determinat pe presedintele Senatului, Mircea Geoana, sa afirme ca se intra “in era declaratiilor politice de tip metafora vizuala”.

Secretarul de stat pentru invatamantul preuniversitar, Adriana Pana, a anuntat recent ca Ministerul Educatiei reduce programul elevilor de liceu la maximum 30 de ore pe saptamana, conform noilor planuri cadru pentru anul scolar 2009-2010, aceasta masura neafectand numarul posturilor din invatamant, in schimb, cele mai afectate fiind orele de sport si a doua limba moderna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *