PSD este “mandru ca suntem romani” cu un afis fotografiat in Belarus?

Publicat la: 30.04.2014 22:49 Ultima actualizare: 30.04.2014 23:18

Catalin Rusu, director de creatie la Rusu+Bortun Brand Growers, a remarcat la Gandul LIVE ca una dintre imaginile de pe afisele PSD pentru europarlamentare este putin probabil sa fie realizata in Romania, desi partidul o foloseste cu mesajul “Mandri ca suntem romani”. Fotografia a fost preluata de stafful de campanie al PSD din banca de imagini Shutterstock si il are ca autor pe Dmitri Mikhalcow.

PSD isi face campanie electorala cu mesajul “Mandri ca suntem romani”, dar cu o imagine fotografiata in Belarus. Catalin Rusu, director de creatie la Rusu+Bortun Brand Growers, a remarcat, marti seara, la Gandul LIVE ca una dintre imaginile de pe afisele PSD pentru europarlamentare, cea a combinei care treiera graul, nu este facuta in Romania, desi partidul o foloseste cu un mesajul de mandrie nationala.
“Eu am cateva observatii tehnice. In primul rand nu stiu daca aici e o poza de banca de imagini si daca e chiar din Romania acest frumos peisaj agrar sau e primul care a putut fi gasit. Combina sigur nu e romaneasca. Iar cerul la noi nu e atat de senin, mai ales in 2014. Inteleg ca suntem mandri de orice lan, nu doar de cele de pe la noi”, spune publicitarul.

Fotografia a fost preluata de stafful de campanie al PSD din banca de imagini Shutterstock, acolo unde a gasit-o fotoreporterul Mediafax Group, Octav Ganea, si il are ca autor pe Dmitri Mikhalcow, un fotograf din Zlobin, Belarus.
Daca identitatea fotografului este verificabila, locul exact unde s-a facut fotografia nu poate fi precizat, banca de imagini neavand specificat acest lucru. Pana in acest moment, fotograful din Belarus nu a raspuns solicitarilor gandul de a preciza unde este locul pe care PSD il plaseaza cu mandrie in Romania.

Se practica …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *