Putin, marturisire fara precedent: Ce admira la SUA

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat, intr-un interviu acordat emisiunii “60 Minutes” a postului american CBS, ca admira creativitatea americanilor. Putin a recunoscut ca “este curios” in legatura cu Statele Unite, avand in vedere ca “America are o influenta enorma asupra situatiei din intreaga lume”, scrie “The Moscow Times”, care remarca o schimbare de retorica a presedintelui rus, inaintea intalnirii de luni cu Barack Obama.

Intrebat ce admira la Statele Unite ale Americii, acesta a declarat ca “ii place creativitatea”, informeaza HotNews.ro.”Creativitatea, atunci cand trebuie sa abordezi probleme. Deschiderea si lipsa de prejudecati – pentru ca pot declansa potentialul interior al poporului. Si, datorita acestor lucruri, America a obtinut aceste rezultate mari in dezvoltarea tarii”, a declarat Putin.
Potrivit unor extrase din acest interviu, care va fi difuzat, duminica, Charlie Rose i-a spus lui Vladimir Putin ca este un subiect de discutie frecvent in America. Presedintele rus a ras si a afirmat ca “poate nu au altceva de facut in America decat sa vorbeasca despre mine”.
In schimb, Putin a respins sugestiile potrivit carora ar fi un lider autoritar, insistand ca actiunile sale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *