RABLA functioneaza in Spania: piata auto in crestere cu 15% in iulie.

Programul Rabla da semne de functionare, insa nu in Romania, ci in Spania, acolo unde, datorita primelor de casare de 2000 euro pentru masinile vechi piata auto a crescut in luna iulie cu 15%, conform ANE.?
Spania, care se confrunta cu o criza puternica in mai multe sectoare ale sale de activitate, a primit o veste buna chiar din partea industriei auto. Dupa ce primul semestru al anului a adus o scadere de 4,9 procente pentru piata auto din aceasta tara, conform datelor ACEA, luna iulie anunta crestere. Potrivit?Anfac (asociatia producatorilor auto din Spania) in iulie s-au vandut?75.024 masini, cu 15% mai mult decat in aceeasi luna a anului trecut.
Sub semnul acestei cresteri Anfac priveste deja cu optimism evolutia pietei auto spaniole din a doua jumatate a acestui an, fiind estimate pentru 2013 peste 700.000 unitati vandute, fata de cele doar?699.589 inregistrate anul trecut.
Cu toate ca in Romania programul Rabla nu este eficient, asta si din cauza taxelor guvernamentale ineficiente, in Spania suplimentarea programului, de luna trecuta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *