Radacini Grup vinde Cadillac, Corvette si Hummer

Radacini Grup vinde Cadillac, Corvette si Hummer

Problemelor celor care isi doreau o masina americana, un Cadillac de exemplu, au luat sfarsit odata cu SIAB 2007. Radacini Grup a devenit importatorul oficial al brandurilor Cadillac, Corvete si Hummer in Romania. Compania este singura autorizata de General Motors sa vanda masinile pe piata din Romania si a demarat cu un showroom in Bucuresti. Radacini vinde si alte branduri apartinand GM: Opel si Chevrolet, in trecut fiind unul dintre cei care reuseau cifre importante pe brandul autohton Daewoo.

Nicolae Sorescu, director al diviziei de vanzari a Radacini Grup, declara ca exclusivitatea pe care o are grupul este “o rasplata pentru activitaea depusa” pana acum de companie. Dincolo de implicatiile financiare pe care General Motors le-a impus pentru acest deal, in finalizarea acestui acord fost foarte important si faptul ca “GM doreste un partener cu experienta care sa faca fata standardelor impuse pentru vanzarea acestor marci”, spune Sorescu.

Celor care se vor grabi sa isi cumpere o masina cu unul dintre cele trei logo-uri pe capota, Radacini le pune la dispozitie un singur punct de servizare in Bucuresti. “Numarul de masini ne permite sa asiguram un service de inalt nivel in care sa primeze calitatea, si nu cantitatea” declara Sorescu. Dupa cele 10 zile de SIAB, reprezentantii Radacini au sugerat ca numarul de unitati vandute este mai mare decat se asteptau, dar nu au dorit sa precizeze o cifra exacta. Oricum, vanzarea celor trei branduri de premium nu este un business de volum.

Marirea retelei de puncte de reprezentatre in tara nu este unul dintre focusurile actuale ale celor de la Radacini, ci cresterea nivelului de serviciu in conformitate cu standardele cerute de GM. Reprezentantii companiei ne-au declarat ca investitia intr-un astfel de centru este de aproximativ 4 milioane de euro, bani la care se adauga si capitalul de lucru. “Dar, daca nu te pricepi dai faliment! Si asta este valabil, astazi, pentru orice marca auto” spune Sorescu.

In ceea ce priveste vanzarea si a altor branduri auto, reprezentantii Radacini nu au ascuns ca mai pregatesc “ceva surprize”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *