Radu F. Alexandru: Udrea si buna parte din membrii BPN si-au anuntat demisiile.

Senatorul PDL Radu F. Alexandru a declarat, joi, ca Elena Udrea si-a anuntat demisia din conducerea partidului si ca o buna parte din membrii Biroului Permanent care au luat cuvantul in sedinta Colegiului director si-au anuntat demisiile, scrie Mediafax.
“Nu au luat cuvantul toti membrii BPN, dar o buna parte din cei care au intervenit si-au anuntat demisia”, a precizat Radu F. Alexandru.
Intrebat daca Elena Udrea si-a dat demisia, senatorul PDL a raspuns afirmativ.
El a mai spus ca in sedinta au fost avansate mai multe variante despre ce urmeaza sa faca PDL si ca decizia o va lua Colegiul Director.
Presedintele Organizatiei PDL Neamt, Gheorghe Stefan, a declarat ca a propus in sedinta Colegiului Director o conducere interimara, aleasa de CNC, si a mentionat ca in discutia democrat-liberalilor este si ideea unui congres extraordinar.
“Eu am propus o conducere interimara”, a precizat Gheorghe Stefan. El a precizat ca o conducere interimara este aleasa de Consiliul National de Coordonare al PDL.
In opinia lui Stefan, conducerea interimara ar trebui sa fie formata din aproximativ 20 de persoane, BPN avand un numar de 42 de membri.
Gheorghe Stefan a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *