Raed Arafat: Nu sunt interesat sa intru in politica nici acum si nici in viitor.

Subsecretarul de stat Raed Arafat spune ca nu este interesat sa intre in politica nici acum, nici in viitor, reactia lui venind dupa ce vicepresedintele PDL Mihaela Popa a afirmat ca “notorietatea si credibilitatea” il recomanda a fi chiar contracandidat al lui Sorin Oprescu la municipalitate.”Am spus si repet, nu sunt interesat sa intru in politica nici acum si nici in viitor. As vrea sa se inteleaga acest mesaj. Nu am nicio intentie de a intra in politica”, a declarat, marti, pentru Mediafax subsecreatarul de stat Raed Arafat.
Vicepresedintele PDL Mihaela Popa sustine ca fenomenul Arafat arata o foame a societatii civile pentru profesionisti, adaugand ca “notorietatea si credibilitatea” acestuia il recomanda a fi “un bun candidat pe vot uninominal, poate chiar contracandidatul lui Sorin Oprescu la Primaria Capitalei”.
Mihaela Popa arata, intr-un comunicat de presa transmis marti presei, ca evenimentele din aceste zile arata ca oamenii simt o aversiune fata de partidele de la putere, insa acestia nici nu simpatizeaza cu partidele din opozitie.
“Fenomentul Arafat arata clar o foame a societatii civile pentru profesionisti, experti si oameni integri din orice domeniu. Notorietatea si credibilitatea doctorului Raed Arafat il recomanda a fi un foarte bun candidat pe vot uninominal, poate chiar contracandidatul doctorului Sorin Oprescu la Primaria Capitalei”, a afirmat Mihaela Popa.
Raed Arafat a revenit in Ministerul Sanatatii pe postul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *