Raliul Mongoliei: Echipajele romanesti au ajuns in Asia. …

Raliul Mongoliei, care a inceput pe 12 iulie se apropie de punctul final, capitala Mongoliei, Ulan Bator, echipajele romanesti ajungand deja in Asia. Participantii, printre care si patru romani, au trecut prin aventuri de multe ori in conditii extreme, ce pot fi vazute pe internet datorita utilizarii participantilor de tehnologii de inregistrare de ultima generatie.
Echipele “Mongoliotii” – Dragos Surugiu si Dragos Voica, si “Mongolification” by Today – Razvan Stuparu si Vlad Grigore au de parcurs, din sudul Londrei pana in Ulan Bator, nu mai putin de 16.000 kilometri, din care portiuni vaste de drum accidentat, cu temperaturi extreme, sau zone naturale in care de multe ori participantii se lasa coplesiti de privelisti, precum canioanele, raurile, deserturile, sau muntii Mongoliei.
Participantii vor parcurge 15 tari si doua continente in cadrul raliului desemnat de BBC in top 10 raliuri internationale de enduro, alaturi de raliul Dakar, Les Mans sau Indianapolis 500. Masinile cu care se participa, obligatoriu sub 1200 cmc, vor fi licitate la finalul competitiei in favoarea cauzelor sustinute de echipele participante. Echipa Mongoliotii a pornit la drum cu un Daewoo Matiz, in vreme ce Mongolification by Today goneste cu un Peugeot 206.?

JCV anunta ca cea de a zecea editie a raliului, care este organizat in scopuri caritabile, este inregistrata cu unele dintre cele mai noi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *